Sickla IF U16

Referat: P03-3U - Sickla IF U16

Hej!
Årets första träningsmatch för vårt div3-lag mot ett bollskickligt Sickla IF.
Vi gjorde en försvarsmässigt sett mycket bra första halvlek som slutade 0-0 trots spelövertag för Sickla. Vi orkade ta de sista stegen för att täppa till luckorna och spelade resolut försvarsspel. Vi glimtade tidvis till med ett bra passningsspel och bra rörelse men det största arbetet fick läggas i försvaret. I andra halvlek blev det lite större luckor i vår försvarsmur, vi förlorade kampen/spelet på mittfältet till tekniska och fysiska motståndare då vi inte riktigt orkade längre så målen började trilla in bakåt.
För att vara första matchen såg det inte så illa ut. Vi kommer ju att spela 2x45 minuter i fortsättningen så konditionen måste upp på många håll så att vi orkar i två halvlekar. Slutresultatet var spelmässigt 1-2 mål för stort, men vi kroknade lite för mycket i andra halvlek.
Beröm till Eddie, Viktor, Rashid och Maximilian för en utmärkt arbetsinsats och till Oscar för ett lugnt passningsspel när vi väl erövrade bollen.
Bara att ta nya tag på träningarna, Sickla ville gärna spela fler träningsmatcher så det får vi ordna.